Nooit meer kringen op de tafel met een unieke set bedrukte onderzetters.

onderzetters rubber met foto

Op zoek naar een bijzonder interieurcadeau met een persoonlijke touch? Dan zijn deze toffe bedrukte onderzetters echt perfect. Daardoor zijn ze niet alleen heel handig, maar ook echt een plaatje om te zien. Superleuk als housewarming gift, verjaardagscadeau. Maar je kunt natuurlijk ook altijd jezelf trakteren op een set onderzetters met foto.

Onderzetters met zwarte rubberen achterkant

Deze onderzetter is gemaakt van zwart rubber en polyester. Het rubber aan de onderkant maakt de onderzetter stroef waardoor het goed op tafel blijft liggen. De bovenkant is van wit polyester.

De rubberen onderzetters zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, rond en vierkant. Door de rubber achterkant krijg je geen krassen op je tafel. Een set bestaat uit 4 onderzetters.

Prijs: € 16,95*

Ronde onderzetters

ronde rubberen onderzetters

Vierkante onderzetters


Onderzetters in hardboard met houder

Deze onderzetter bestaat uit een witte glanzende hardboard. De onderzetter is een leuke aanvulling in je interieur. Want het is een echte sfeermaker in huis, en tegelijkertijd beschermt het de tafel tegen kringen.

De hardboard onderzetters zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, rond en vierkant. Een set bestaat uit 4 onderzetters met zwarte houder.

Prijs: 22,95*

Ronde hardboard onderzetters
ronde set bedrukte onderzetters hardboard met houder
Vierkante hardboard onderzetters
vierkante set bedrukte onderzetters hardboard met houder