Waarom zou je MOQ by Maika moeten volgen op sociale media? Omdat we een wereld van unieke creaties, persoonlijke accenten, prachtige geschenkboxen en bedrukte textiel voor je creëeren! Onze sociale media-pagina’s zijn de plek waar je een inkijkje krijgt in de betoverende wereld van gepersonaliseerde artikelen, evenals onze bedrukte textiel.

Bij MOQ by Maika draait alles om personalisatie. We creëren leuke gepersonaliseerde geschenken die voor ieder gelegenheid gegeven kunnen worden.

Onze geschenkboxen zijn niet zomaar geschenken; ze zijn momenten van vreugde en liefde verpakt in een doos. Volg ons op sociale media om een glimp op te vangen van onze prachtige geschenkboxen, samengesteld voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot bruiloften. Ontdek hoe we persoonlijke touch aan elk geschenk geven en ideeën opdoen voor het verrassen van je dierbaren.


Volg ons op Instagram MOQbyMaika

Als volger van MOQ by Maika ben je altijd als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, kortingen en leuke giveaways. We waarderen jouw steun en willen graag iets teruggeven aan onze geweldige gemeenschap.


Volg ons op verschillende social media

Hier kan je Maika Photography volgen op Tik Tok