Vragen en antwoorden over je bestelling:

Vragen en antwoorden over je bestelling

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Dit kan op verschillende manieren, maar de makkelijkste is om digitaal je bestelling door te geven. Bij iedere artikel op de site vind je een bestelformulier. Deze vul je gewoon in, en als alles goed is, krijg je binnen de 48uur een bevestiging.

Je kan ook bestellen in de studio van Maika Photography, zeker als je foto artikelen wenst te bestellen met foto’s van tijdens de shoot.

Kan ik meerdere artikelen bestellen in 1 keer?

Voorlopig lukt dit nog niet. Tenzij het hetzelfde artikel is, maar in een andere maat, of kleur, maar met dezelfde bedrukking voor textiel. Of als het hetzelfde artikel is, maar meerdere stuks nodig hebt.

Voor verschillende artikelen te bestellen, moet je voorlopig bij ieder artikel het bestelformulier invullen. (In de toekomst zal dit aangepast worden)

Wanneer is mijn bestelling klaar?

Gemiddeld duurt het 1-2 weken, doordat ik niet alles op stock kan hebben, wordt deze eerst besteld bij leverancier en dan zorgvuldig klaar gemaakt voor je. Als je bestelling klaar is ontvang je een mailtje voor de ophaling.

Heb je grote aantallen nodig? Dan bestel je deze best tijdig, zodat alles op tijd kan klaar liggen.

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Bij online bestelling, wordt de factuur via mail doorgestuurd. Nadat de betaling in orde is, ga ik aan de slag. En ontvang je een bevestiging als de betaling in orde is.

Hoe kan ik mijn bestelling ontvangen?

Voorlopig werk ik enkel op afhaling. Dit op afspraak. Kan in de studio in Beveren-Leie of in Deerlijk. Dit wordt dan samen met jou besproken.

(In de nabije toekomst zal dit ook met verzending lukken.)

Kan ik terecht met eigen spullen om te bedrukking?

Ja, dit kan voor bepaalde artikelen, zoals textiel, voor andere spullen is het best eens contact op te nemen met mij via het contactformulier! Maar ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade. Er kan altijd een risico aan vast hangen als er iets fout zou lopen.

Voor sublimatie kan dit niet op eigen spullen!!!

De prijs is afhankelijk van de grootte en het item. Er zijn hiervoor geen standaardprijzen. Dus best eerst een prijsopvraging doen.